تیراندازی به سمت خودروی حامل صندوق رای در منطقه جکیگور ترافیک سنگین پیرامون حرم امام‌رضا(ع) در روز انتخابات (۸ تیر ۱۴۰۳) خبر جدید تأمین‌اجتماعی برای بازنشستگان | مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به‌زودی پرداخت می‌شود (۸ تیر ۱۴۰۳) زلزله نسبتاً شدیدی اردبیل را لرزاند (۸ تیر ۱۴۰۳) آیا مبتلایان به آستیگمات چشمی با لیزیک درمان می‌شوند؟ آیا تنهایی خطر سکته مغزی در سالمندان را افزایش می‌دهد؟ جزییات ربودن مرد جوان توسط ۲ شرور خطرناک اعترافات تکان دهنده مردی که پسرش را به قتل رساند مجازات قانونی پرداخت نکردن شارژ ساختمان چیست؟ آیا رسانه‌های اجتماعی نوجوانان را افسرده می‌کند؟ دستگیری اعضای باند جعل و فروش مدارک تحصیلی دانشگاه آزاد سرقت‌ میلیاردی باند زنان سارق با نوشیدنی بیهوشی در مشهد! لوازم آرایش فاسد شده چه آسیبی به پوست ما می‌زند؟ + جزئیات سقف قیمت بلیت پرواز‌های داخلی اعلام شد ۵ توصیه راهگشا برای کسانی‌ که در آزمایشات پزشکی، دچار اضطراب می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۷ تیر ١۴٠٣) | کاهش چهار تا هفت‌درجه‌ای دمای روزانه معاون رئیس‌جمهور در آیین میثاق خدمت در مشهد: ۱۹۲ هزار نفر در دولت سیزدهم استخدام دستگاه‌های دولتی شدند + فیلم مبلغ ۳ میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان واریز شد + جزئیات (۷ تیر ۱۴۰۳) اعترافات مردی در مشهد که با تحریک دامادش دست به جنایت زده بود + عکس
سرخط خبرها

مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟

  • کد خبر: ۳۴۹۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO ۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
به گزارش شهرآرانیوز، میثم رضایی، مسئول آموزش‌های تخصصی ضمن خدمت توصیه‌هایی برای انتخاب مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل دارد و می‌گوید: هنگام بروز آتش سوزی، یکی از مشکلاتی که برای برخی افراد به وجود می‌آید تسلط نداشتن به استفاده درست از کپسول آتش نشانی است. درست است که حادثه هیچ گاه خبر نمی‌کند، اما احتیاط شرط عقل است. پس لازم و ضرور است هر شخصی برای کاهش خسارت‌های مالی و جانی، در اولین گام مقابله با حوادث، طرز استفاده از کپسول‌های آتش نشانی را آموزش ببیند تا در موقع بروز حادثه، بتواند آگاهانه عمل کند.
 
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
ساز و کار آن هنگام حریق به ۳ صورت است: ابتدا با تشکیل یک لایه سنگین مقاوم در مقابل عبور هوا، آتش را خفه می‌کند. سپس اکسیژن هوای اطراف حریق را کاهش می‌دهد و نهایتا آتش را سرد می‌کند.

موارد استفاده

یکی از خصوصیات مهم گاز دی اکسیدکربن این است که باعث ایراد خسارت به مواد موجود در محیط حریق نمی‌شود، زیرا در مواردی که مواد باارزش دچار حریق می‌شوند دی اکسیدکربن مناسب‌تر از آب است.
این نوع کپسول برای حریق‌های الکتریکی و الکترونیکی بسیار مناسب است، چون به دلیل هدایت برق و خصوصا حذف
 
مواد خاموش کننده باقی مانده، باعث اتصالی یا خرابی در قطعات حساس نمی‌گردد، اما هنگام استفاده، به دلیل جایگزین شدن با اکسیژن محیط، می‌تواند موجب خفگی فرد اطفاگر و ساکنان شود.
 
به خاطر بسپارید این مدل کپسول در فضای روباز و دارای تهویه نیز، چون نمی‌تواند جایگزین کامل اکسیژن محیط شود، از قابلیت اطفای کامل این حریق‌ها برخوردار نیست.
 
از این نوع خاموش کننده‌ها به این دلیل که اثری از خود به جای نمی‌گذارند، بیشتر در فضا‌های سربسته، برای اطفای حریق‌های کلاس B (مایعات قابل اشتعال) و C (گاز‌های قابل اشتعال)، و همین طور برای کلاس E (وسایل الکتریکی و دستگاه‌های کامپیوتری) استفاده می‌شود.
 
برای حریق کلاس A (جامدات قابل اشتعال) در منازل نیز به منظور جلوگیری از گسترش حریق، قابل استفاده است. مناسب‌ترین خاموش کننده برای منازل خصوصا در قسمت آشپزخانه است، زیرا باعث فاسد شدن مواد غذایی نمی‌شود.

توصیه‌های ایمنی

این نوع خاموش کننده نیازی به سر و ته کردن قبل از شروع کار ندارد.
 
خاموش کننده باید به صورت ایستاده و به صورتی که شیر بالاتر قرار داشته باشد استفاده شود.
 
این خاموش کننده نباید در محیط‌های نزدیک به منابع گرمازا مانند بخاری و آب گرم کن نصب شود، زیرا باعث عمل کردن سوپاپ ایمنی و تخلیه گاز دی اکسیدکربن می‌شود.

روش استفاده

برای خاموش کردن آتش با استفاده از خاموش کننده‌ها باید مراحل زیر را دنبال کنید:
ضامن را بکشید.
 
شیلنگ کپسول را در مرکز آتش نگه دارید.
 
روی دستگیره کپسول فشار دهید و به روش جاروب کردن، ماده را روی آتش بپاشید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->