قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیرکردن پیک‌موتوری تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس ۵ شهرستان در سیستان و بلوچستان، فردا (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جان‌باختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری، مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟

  • کد خبر: ۳۴۹۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO ۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
به گزارش شهرآرانیوز، میثم رضایی، مسئول آموزش‌های تخصصی ضمن خدمت توصیه‌هایی برای انتخاب مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل دارد و می‌گوید: هنگام بروز آتش سوزی، یکی از مشکلاتی که برای برخی افراد به وجود می‌آید تسلط نداشتن به استفاده درست از کپسول آتش نشانی است. درست است که حادثه هیچ گاه خبر نمی‌کند، اما احتیاط شرط عقل است. پس لازم و ضرور است هر شخصی برای کاهش خسارت‌های مالی و جانی، در اولین گام مقابله با حوادث، طرز استفاده از کپسول‌های آتش نشانی را آموزش ببیند تا در موقع بروز حادثه، بتواند آگاهانه عمل کند.
 
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
ساز و کار آن هنگام حریق به ۳ صورت است: ابتدا با تشکیل یک لایه سنگین مقاوم در مقابل عبور هوا، آتش را خفه می‌کند. سپس اکسیژن هوای اطراف حریق را کاهش می‌دهد و نهایتا آتش را سرد می‌کند.

موارد استفاده

یکی از خصوصیات مهم گاز دی اکسیدکربن این است که باعث ایراد خسارت به مواد موجود در محیط حریق نمی‌شود، زیرا در مواردی که مواد باارزش دچار حریق می‌شوند دی اکسیدکربن مناسب‌تر از آب است.
این نوع کپسول برای حریق‌های الکتریکی و الکترونیکی بسیار مناسب است، چون به دلیل هدایت برق و خصوصا حذف
 
مواد خاموش کننده باقی مانده، باعث اتصالی یا خرابی در قطعات حساس نمی‌گردد، اما هنگام استفاده، به دلیل جایگزین شدن با اکسیژن محیط، می‌تواند موجب خفگی فرد اطفاگر و ساکنان شود.
 
به خاطر بسپارید این مدل کپسول در فضای روباز و دارای تهویه نیز، چون نمی‌تواند جایگزین کامل اکسیژن محیط شود، از قابلیت اطفای کامل این حریق‌ها برخوردار نیست.
 
از این نوع خاموش کننده‌ها به این دلیل که اثری از خود به جای نمی‌گذارند، بیشتر در فضا‌های سربسته، برای اطفای حریق‌های کلاس B (مایعات قابل اشتعال) و C (گاز‌های قابل اشتعال)، و همین طور برای کلاس E (وسایل الکتریکی و دستگاه‌های کامپیوتری) استفاده می‌شود.
 
برای حریق کلاس A (جامدات قابل اشتعال) در منازل نیز به منظور جلوگیری از گسترش حریق، قابل استفاده است. مناسب‌ترین خاموش کننده برای منازل خصوصا در قسمت آشپزخانه است، زیرا باعث فاسد شدن مواد غذایی نمی‌شود.

توصیه‌های ایمنی

این نوع خاموش کننده نیازی به سر و ته کردن قبل از شروع کار ندارد.
 
خاموش کننده باید به صورت ایستاده و به صورتی که شیر بالاتر قرار داشته باشد استفاده شود.
 
این خاموش کننده نباید در محیط‌های نزدیک به منابع گرمازا مانند بخاری و آب گرم کن نصب شود، زیرا باعث عمل کردن سوپاپ ایمنی و تخلیه گاز دی اکسیدکربن می‌شود.

روش استفاده

برای خاموش کردن آتش با استفاده از خاموش کننده‌ها باید مراحل زیر را دنبال کنید:
ضامن را بکشید.
 
شیلنگ کپسول را در مرکز آتش نگه دارید.
 
روی دستگیره کپسول فشار دهید و به روش جاروب کردن، ماده را روی آتش بپاشید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->