طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟

  • کد خبر: ۳۴۹۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO ۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
به گزارش شهرآرانیوز، میثم رضایی، مسئول آموزش‌های تخصصی ضمن خدمت توصیه‌هایی برای انتخاب مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل دارد و می‌گوید: هنگام بروز آتش سوزی، یکی از مشکلاتی که برای برخی افراد به وجود می‌آید تسلط نداشتن به استفاده درست از کپسول آتش نشانی است. درست است که حادثه هیچ گاه خبر نمی‌کند، اما احتیاط شرط عقل است. پس لازم و ضرور است هر شخصی برای کاهش خسارت‌های مالی و جانی، در اولین گام مقابله با حوادث، طرز استفاده از کپسول‌های آتش نشانی را آموزش ببیند تا در موقع بروز حادثه، بتواند آگاهانه عمل کند.
 
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
ساز و کار آن هنگام حریق به ۳ صورت است: ابتدا با تشکیل یک لایه سنگین مقاوم در مقابل عبور هوا، آتش را خفه می‌کند. سپس اکسیژن هوای اطراف حریق را کاهش می‌دهد و نهایتا آتش را سرد می‌کند.

موارد استفاده

یکی از خصوصیات مهم گاز دی اکسیدکربن این است که باعث ایراد خسارت به مواد موجود در محیط حریق نمی‌شود، زیرا در مواردی که مواد باارزش دچار حریق می‌شوند دی اکسیدکربن مناسب‌تر از آب است.
این نوع کپسول برای حریق‌های الکتریکی و الکترونیکی بسیار مناسب است، چون به دلیل هدایت برق و خصوصا حذف
 
مواد خاموش کننده باقی مانده، باعث اتصالی یا خرابی در قطعات حساس نمی‌گردد، اما هنگام استفاده، به دلیل جایگزین شدن با اکسیژن محیط، می‌تواند موجب خفگی فرد اطفاگر و ساکنان شود.
 
به خاطر بسپارید این مدل کپسول در فضای روباز و دارای تهویه نیز، چون نمی‌تواند جایگزین کامل اکسیژن محیط شود، از قابلیت اطفای کامل این حریق‌ها برخوردار نیست.
 
از این نوع خاموش کننده‌ها به این دلیل که اثری از خود به جای نمی‌گذارند، بیشتر در فضا‌های سربسته، برای اطفای حریق‌های کلاس B (مایعات قابل اشتعال) و C (گاز‌های قابل اشتعال)، و همین طور برای کلاس E (وسایل الکتریکی و دستگاه‌های کامپیوتری) استفاده می‌شود.
 
برای حریق کلاس A (جامدات قابل اشتعال) در منازل نیز به منظور جلوگیری از گسترش حریق، قابل استفاده است. مناسب‌ترین خاموش کننده برای منازل خصوصا در قسمت آشپزخانه است، زیرا باعث فاسد شدن مواد غذایی نمی‌شود.

توصیه‌های ایمنی

این نوع خاموش کننده نیازی به سر و ته کردن قبل از شروع کار ندارد.
 
خاموش کننده باید به صورت ایستاده و به صورتی که شیر بالاتر قرار داشته باشد استفاده شود.
 
این خاموش کننده نباید در محیط‌های نزدیک به منابع گرمازا مانند بخاری و آب گرم کن نصب شود، زیرا باعث عمل کردن سوپاپ ایمنی و تخلیه گاز دی اکسیدکربن می‌شود.

روش استفاده

برای خاموش کردن آتش با استفاده از خاموش کننده‌ها باید مراحل زیر را دنبال کنید:
ضامن را بکشید.
 
شیلنگ کپسول را در مرکز آتش نگه دارید.
 
روی دستگیره کپسول فشار دهید و به روش جاروب کردن، ماده را روی آتش بپاشید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->