هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟

  • کد خبر: ۳۴۹۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل کدام است؟
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO ۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
به گزارش شهرآرانیوز، میثم رضایی، مسئول آموزش‌های تخصصی ضمن خدمت توصیه‌هایی برای انتخاب مناسب‌ترین خاموش کننده برای منزل دارد و می‌گوید: هنگام بروز آتش سوزی، یکی از مشکلاتی که برای برخی افراد به وجود می‌آید تسلط نداشتن به استفاده درست از کپسول آتش نشانی است. درست است که حادثه هیچ گاه خبر نمی‌کند، اما احتیاط شرط عقل است. پس لازم و ضرور است هر شخصی برای کاهش خسارت‌های مالی و جانی، در اولین گام مقابله با حوادث، طرز استفاده از کپسول‌های آتش نشانی را آموزش ببیند تا در موقع بروز حادثه، بتواند آگاهانه عمل کند.
 
کپسول آتش نشانی گاز دی اکسیدکربن (CO۲) از خاموش کننده‌های پرکاربرد و رایج در ایمنی منازل و محیط کار است.
ساز و کار آن هنگام حریق به ۳ صورت است: ابتدا با تشکیل یک لایه سنگین مقاوم در مقابل عبور هوا، آتش را خفه می‌کند. سپس اکسیژن هوای اطراف حریق را کاهش می‌دهد و نهایتا آتش را سرد می‌کند.

موارد استفاده

یکی از خصوصیات مهم گاز دی اکسیدکربن این است که باعث ایراد خسارت به مواد موجود در محیط حریق نمی‌شود، زیرا در مواردی که مواد باارزش دچار حریق می‌شوند دی اکسیدکربن مناسب‌تر از آب است.
این نوع کپسول برای حریق‌های الکتریکی و الکترونیکی بسیار مناسب است، چون به دلیل هدایت برق و خصوصا حذف
 
مواد خاموش کننده باقی مانده، باعث اتصالی یا خرابی در قطعات حساس نمی‌گردد، اما هنگام استفاده، به دلیل جایگزین شدن با اکسیژن محیط، می‌تواند موجب خفگی فرد اطفاگر و ساکنان شود.
 
به خاطر بسپارید این مدل کپسول در فضای روباز و دارای تهویه نیز، چون نمی‌تواند جایگزین کامل اکسیژن محیط شود، از قابلیت اطفای کامل این حریق‌ها برخوردار نیست.
 
از این نوع خاموش کننده‌ها به این دلیل که اثری از خود به جای نمی‌گذارند، بیشتر در فضا‌های سربسته، برای اطفای حریق‌های کلاس B (مایعات قابل اشتعال) و C (گاز‌های قابل اشتعال)، و همین طور برای کلاس E (وسایل الکتریکی و دستگاه‌های کامپیوتری) استفاده می‌شود.
 
برای حریق کلاس A (جامدات قابل اشتعال) در منازل نیز به منظور جلوگیری از گسترش حریق، قابل استفاده است. مناسب‌ترین خاموش کننده برای منازل خصوصا در قسمت آشپزخانه است، زیرا باعث فاسد شدن مواد غذایی نمی‌شود.

توصیه‌های ایمنی

این نوع خاموش کننده نیازی به سر و ته کردن قبل از شروع کار ندارد.
 
خاموش کننده باید به صورت ایستاده و به صورتی که شیر بالاتر قرار داشته باشد استفاده شود.
 
این خاموش کننده نباید در محیط‌های نزدیک به منابع گرمازا مانند بخاری و آب گرم کن نصب شود، زیرا باعث عمل کردن سوپاپ ایمنی و تخلیه گاز دی اکسیدکربن می‌شود.

روش استفاده

برای خاموش کردن آتش با استفاده از خاموش کننده‌ها باید مراحل زیر را دنبال کنید:
ضامن را بکشید.
 
شیلنگ کپسول را در مرکز آتش نگه دارید.
 
روی دستگیره کپسول فشار دهید و به روش جاروب کردن، ماده را روی آتش بپاشید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->